Kokkeskoler

Rom

I Rom underviser Helle Tesio på kokkeskolen "Atavolaconlochef", hvor hun selv blev udlært.

Danskere med interesse for italiensk mad stifter bekendtskab med det romerske køkken, og byen hvor det stammer fra.

Kokkeskolen i Rom med Helle Tesio er et projekt, der sigter på at give danskere,  med interesse for italiensk mad, en mulighed for, på en hyggelig måde, at lære det autentiske italienske køkken at kende. Det sker ved at følge et let tilgængeligt og spændende "kursus" i italiensk madlavning, samt at opleve Rom. 

Helle forsøger med sin kokkeskole, at give en opdateret og praktisk indføring i det nutidige italienske køkken.

Deltagerne får lov til at arbejde i kokkeskolens køkken, ganske som de har lyst. Deltagerne behøver hverken at være professionelle kokke eller madeksperter. Forudsætningen er interessen for den italienske madkultur og glæde ved at være sammen i et hyggeligt fællesskab. 

Tilmelding til kurserne direkte på
e-mail: alfredotesio@gmail.com



N Y H E D
Som noget nyt tilbyder Helle også "Minikurser" for mindst fire personer i skolens nye lokaler. En eller flere dage efter eget ønske. 

Kontakt Helle for at høre om mulighederne: Helle

Toscana

I Toscana er det fru Donatella Cinelli Combini, med sine gantiastiske vine, der byder indenfor i køkkenet og vinkælderen på sin vingård "Fattoria del Colle".

Det er Helle Tesio der underviser.

Gæsterne på kokkeskolen bor på ægte toskanske gårde fra det 16. århundrede. Alle deltagere modtager et diplom og en arbejdsmappe med opskrifter og forslag til anbefalede vine. 

Kokkeskolen i Toscana kører normalt med et kursus på tre dage  med aktiv deltagelse af eleverne. 

På kurset kan deltagerne fornemme traditioner og arbejdsformer, som kvinderne på landet i Siena provinsen udøver dem. 

Se det samlede program og tilmeld jer på Vingårdens egen hjemmeside. 

For tilmelding og yderligere oplysninger om kokkeskolen i Toscana:
(Kurset gennemføres først ved min. 8 deltagere.) 

E-mail til Helle og Alfredo Tesio