Ovnstegte kartofler

111216_001

Patate al forno

  • 1,5 kg kartofler
  • 1 fed hvidløg
  • Rosmarin, salvie
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • Bagepapir

Pil hvidløget , skyl rosmarin og salvie og tør det i køkken rulle .

Tag nålene af rosmarinen og bladene af salvien. Og hak det hele meget fint hvidløget.

Kom krydderblandingen i en rummelig skål og hæld olivenolie over så det dækker.

Tilsæt salt og peber.

Sæt en gryde med vand over og bring dem i kog.

Skyl imens kartoflerne grundigt og skær dem i både. Kom dem i kogende vand og kog dem i 5 minutter.tag dem op med en hulske og køl dem af i en skål med koldt vand.

Dæk en bradepande med bagepapir.

Bland kartoflerne med de hakkede krydderi blanding og kom dem i bradepanden.

Bag kartoflerne i 30-40 minutter ved 200 grader. til de er lysebrune og sprøde.